ДАР-ВЕДОНА ЕООД, гр. София zdravibezlekarstva@abv.bg 0897 06 76 70

ОРЛОВО ОКО – МАСЛЕН БИЛКОВ ИЗВЛЕК С МАСЛИНОВО МАСЛО 50 мл

27,00 лв.

Помощно средство към хранителния режим, благоприятно повлияващо очите и зрението, богат коктейл от витамини и минерали. Има много ефикасно противовъзпалително действие, приложено външно или въртешно.


Описание

Предназначение: Помощно средство към хранителния режим, благоприятно повлияващо очите и зрението, богат коктейл от витамини и минерали. Има много ефикасно противовъзпалително действие, приложено външно или вътрешно.

Много вкусно и полезно съчетание, подходящо както за лечение и профилактика на много заболявания, така и за ежедневна употеба, за овкусяване на салати, смутита и др.

 

БИЛКИ:

ОЧАНКА (Euphrasia officinalis):

Билката се използва в Българската народна медицина при стомашни и чернодробни проблеми. Както говори името и, тя действа много успешно при очни заболявания и при намалена острота на зрението. Прилага се при възпаление на очите, конюктивити, блефарити, ечемик, както вътрешно, така и за промивка на очите. Богата е на Vit А и С, силициева к-на и много други витамини и минерали.

 

КУРКУМА (Curcuma longa):

Използва се широко от древността до наши дни в медицината и кулинарията, като полезна билка и вкусна подправка. Използват се най-вече корените и. Има противовъзпалително действие и е силен антиоксидант. Затова и е особено полезна за хора, страдащи от артрити и артрози, с очни заболявания и други. Билката снижава леко нивата на кръвната захар и холестерола. Тези и качества я правят особено полезна за хора, страдащи от Диабет и Затлъстяване(Obesitas). Куркумата подобрява мозъчната функция, намалява риска от сърдечни заболявания, като всички тези полезни ефекти се дължат най-вече на активното и вещество Куркумин. Доказано е, че куркумина предпазва дори от развитие на злокачествени процеси в организма. Действието му се потенцира, ако едновременно с куркумата се приема и черен пипер.

 

ШИПКА (Rosa canina):

Шипката е диворастяща (Кучешка) роза, чиито плодове са своеобразен коктейл от витамини и минерали. Особено високо е съдържанието на Vit С, К, Е, Каротин, В1, В2 и РР. Билката се от използва от хилядолетия за лечение и предпазване от редица заболявания. Тя повишава съпротивителните сили на организма, стимулира образуването на червени кръвни телца (Er) и укрепва сърцето и кръвоносните съдове. Използва се при анемии, обща отпадналост, авитаминози, стомашно чревни и очни заболявания, неврастении, белодробни проблеми. Препоръчва се и на диабетно болни, хора с атеросклероза и бъбречни заболявания.

 

ЛИЦИЙ, ГОДЖИ БЕРИ (Lycium barbarum, Goji berry):

В състава на този уникален плод влизат много витамини от група В, Vit A, много магнезий, мед, цинк, калий, калций, фосфор, селен, аминокиселини и други. Годжи бери укрепва имунната система, подобрява функцията на очите и зрението, подобрява метаболизма. Този уникален плод много добре пречиства организма от токсини, понижава кръвната захар и нивата на лошия холестерол в кръвта. Действа профилактично за предпазване от стомашно чревни, чернодробни и сърдечно съдови заболявания. Подпомага също и за запазване на еластичността и младежкия вид на кожата, намаля целулита. Лиция действа още тонизиращо и укрепващо при умора и отпадналост.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ОРЛОВО ОКО – МАСЛЕН БИЛКОВ ИЗВЛЕК С МАСЛИНОВО МАСЛО 50 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Формула 1 - лого

zdravibezlekarstva@abv.bg

ДАР-ВЕДОНА ЕООД
0897 06 76 70

Кабинет по алтернативна медицина: В Спортен център “Европа”, гр.София

Спортен център Европа (sportcentereurope.bg)

За записване час за консултация и терапия: тел. 0897067670

Количка

Add a product in cart to see here!
0