ДАР-ВЕДОНА ЕООД, гр. София zdravibezlekarstva@abv.bg 0897 06 76 70

ОРОБЕЙЛ 50 мл

27,00 лв.

Храннителна добавка,маслен билков извлек, с чудесно противовъзпалително и ранезаздравяващо действие


Описание

Хранителна добавка, маслен билков извлек, с чудесно противовъзпалително и ранозаздравяващо действие. Използва се при стоматити, гингивити, пародонтоза, кървене на венците, при възпаления на устната кухина и зъбите. Използва се веднъж или два пъти дневно, като 15-20 капки се втриват добре в засегнатите участъци, а после се преглъща със слюнката. Добре е след това поне половин час да не се приема храна или вода.

 

Розмарин (Rosmarinus officinalis):

Розмаринът е една много употребявана от хората билка и подправка, с доказани многобройни ползи за човешкото здраве.

Той подобрява концентрацията и паметта, има отлични противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, действа антигъбично и антисептично.

Розмаринът предпазва от развитието на някои форми на рак.

Има отлично профилактично и лечебно въздействие върху нервната система поради богатото му съдържание на витамини от група В.

 

Мащерка (Thymus vulgaris) 

Мащерката е медоносно растение, широко употребявано у нас като билка и подправка.

Тя се използва от народната медицина много отдавна, за лечение на различни дихателни и храносмилателни проблеми, като противовъзпалително и болкоуспокояващо средство.

Има научно доказано антитуморно действие.

Дества противовирусно, антибактериално и противогъбично.

Успешно се използва при различни кожни инфекции и рани.

 

Босилек (Ocimum basilicum):

Босилека е много ценна билка и подправка. Известна е още и като “Царска билка” поради многобройните си лечебни приложения, а също и сакрален характер в различни народни и религиозни обреди.

Има много добро противовъзпалително и обезболяващо действие. Действа ефикасно при различни възпалителни и инфекциозни процеси в храносмилателната и отделителната система.

Подобрява циркулацията на кръвта и леко занижава нивата на кръвната захар.

 

Невен цвят (Calendula officinalis) Flo:

Невенът е билка, позната от древността с многобройните си ползи. Действа противовъзпалително и ранозаздравяващо, при възпаления на кожата и рани, възпаления на устната кухина, гастрит, язва на стомаха и дванадесетопръстника. При възпаления на жлъчката и черния дроб, снижава леко нивата на кръвното налягане и действа успокояващо на нервната система. Невенът подобрява кръвотворенето и циркулацията на кръвта и и помага за синтеза на колаген в организма.

 

Роза дамасцена лист (Rosa damascena) Flo:

Роза дамасцена е вид маслодайна роза, с чудесен аромат. Отглежда се най-вече за добиване на розово масло. То повишава самочувствието и увереността, бори се успешно с депресията, повишава умствените способности. Има антисептични, антимикробни и антивирусни свойства, действа ранозаздравяващо и седативно. Лекува много успешно различни заболявания на устната кухина, като укрепва венците и зъбите. Сладкото от рози действа много ефикасно при запек и възпаления на храносмилателния тракт. И не на последно място – роза дамасцена има и чудесно афродизиачно действие.

 

Дрян плод (Cornus mas) Fru:

Дрянът е малко дръвче с много полезни и вкусни плодове. В народната медицина много отдавна са познати неговите ползи при диария, като „стягащо“ и противовъзпалително средство. Дренките имат запичащо, температуропонижаващо и кръвоспиращо действие. Ефикасни са при пародонтоза и кървене на венците, както и при кървене от стомашно-чревния тракт. Богати са на вит. С и К.

 

Лечебна ружа корен (Althaea officinalis) Rad:

Лечебната ружа е многогодишно тревисто растение. Използват се цветовете, листата и корените. Има противовъзпалително, омекчаващо и отхрачващо действие. Действа ефикасно при възпаления на дихателната, храносмилателната и пикочо-половата система. Външно, като гаргара и жабурене, при кашлица и пресипнал глас ,при кървене на венците, при рани, отоци, екземи и циреи, при възпаления на очите, както и при разраняване зърната на кърмачките.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ОРОБЕЙЛ 50 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Формула 1 - лого

zdravibezlekarstva@abv.bg

ДАР-ВЕДОНА ЕООД
0897 06 76 70

Кабинет по алтернативна медицина: В Спортен център “Европа”, гр.София

Спортен център Европа (sportcentereurope.bg)

За записване час за консултация и терапия: тел. 0897067670

Количка

Add a product in cart to see here!
0