ДАР-ВЕДОНА ЕООД, гр. София zdravibezlekarstva@abv.bg 0897 06 76 70

КОСОБЕЛЛА МАСЛЕН ИЗВЛЕК 100 мл

30,00 лв.

КОСОБЕЛЛА МАСЛЕН ИЗВЛЕК 100 мл е синергична билкова формула,съставена от холистичния лечител Дончо Кръстев,по авторската му методика „Танцът на Спиралата“.


Описание

КОСОБЕЛЛА МАСЛЕН ИЗВЛЕК 100 мл е синергична билкова формула,съставена от холистичния лечител Дончо Кръстев, по авторската му методика „Танцът на Спиралата“.

КОСОБЕЛЛА подмладява организма, действа противовъзпалително при възпаления на скалпа и кожата, антибактериално, противогъбично, антивирусно и противопаразитно. Спомага за добрия растеж на косата и укрепва косъма, подпомага възстановяването на естествения цвят на косата при посивяване или при побеляването и. Може да се прилага външно, а вътрешно – след хранене.

 

Репей (Аrctium lappa):

Има мощно противовъзпалително действие, действа антибактериално и антивирусно, стимулира обмяната на веществата. Репеят регенерира увредените тъкани, действа благотворно върху работата на черния дроб. Има научно доказани противотуморни качества. Действа добре при проблеми с опорно двигателната система, стимулира растежа на косата и я укрепва.

 

Коприва (Urtica dioica):

Копривата е една много полезна билка и храна за хората. Богата е на Vit A, C и E, калций, желязо и фосфор, минерали и незаменими аминокиселини.

От векове се използва при малокръвие (анемия), при умора и отпадналост, като мощно средство при артритни и ревматични проблеми, бъбречни и чернодробни заболявания, при някои видове алергии.

Билката пречиства кръвта,повишава концентрацията, действа тонизиращо.

Укрепва косата и помага при косопад.

 

Лютива мента (Mentha piperita):

Ментата е ароматна билка с множество лечебни въздействия и е позната на човек от древността. Основното и етерично масло е ментол, на който се дължат чудесния аромат и освежаващите и свойства. Тя стимулира мозъчната дейност и умствената концентрация. Подобрява храносмилането, действа противовъзпалително и спазмолитично, има жлъчегонно действие. Билката има и много добро лечебно въздействие при заболявания на дихателната система, при главоболие и епилепсия. Ментата успокоява нервната система, като същевременно тонизира организма и подобрява настроението.

 

Бял равнец (Аchillea Millefolium):

Широко разпространена билка у нас, с чудесни противовъзпалителни и кръвоспиращи свойства. Използва се при маточни кръвотечения, кръвотечение от носа, храносмилателната система (кръвотечение, язви, гастрити), кожа, лигавици и други. Действа противовъзпалително, антимикробно и ранозаздравяващо. Повлиява добре и различни заболявания на дихателната система – бронхити, трахеобронхити, ларингити. 

 

Пащърнак (Pastinaca sativa):

Пащърнака е кореноплоден зеленчук с много полезни за нервната и храносмилателната система свойства. Предпазва от различни форми на рак и захарен диабет. Богат е на фурокумарини, увеличаващи синтеза на меланин. Това качество се използва за създаване на препарати, спомагащи за възстановяване естествения цвят на косата.

 

Многоцветно пипериче (Polygonum multiflorum):

Многоцветното пипериче е един от най-силните тоници на кръвта, използван в традиционната китайска медицина и е съставка в много тонизиращи формули. Наричат я още“ Билката на безсмъртието“. Подмладява организма и го изчиства от токсини. При посивяла или побеляла коса се използва, вътрешно и външно, за възстановяване естествения цвят на косата.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “КОСОБЕЛЛА МАСЛЕН ИЗВЛЕК 100 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Формула 1 - лого

zdravibezlekarstva@abv.bg

ДАР-ВЕДОНА ЕООД
0897 06 76 70

Кабинет по алтернативна медицина: В Спортен център “Европа”, гр.София

Спортен център Европа (sportcentereurope.bg)

За записване час за консултация и терапия: тел. 0897067670

Количка

Add a product in cart to see here!
0