ДАР-ВЕДОНА ЕООД, гр. София zdravibezlekarstva@abv.bg 0897 06 76 70

ЕрЕрСупер! 50 мл

27,00 лв.

ЕрЕрСупер! 50 мл е тинктура,синергична билкова формула с 8 билки,създадена от лечителя Дончо Кръстев по авторската му методика „Танцът на Спиралата“. 


Описание

ЕрЕрСупер! 50 мл е тинктура, синергична билкова формула с 8 билки, създадена от лечителя Дончо Кръстев по авторската му методика „Танцът на Спиралата“. 

Формулата съдейства за балансиране стойностите на повишеното кръвно налягане, като в случая не се цели само временното му понижение, а трайно излекуване и хармонизация.Тъй като причините за високото и ниско  кръвно налягане на многобройни – проблеми със сърцето, нервна система, психическо и физическо натоварване и стрес, заболявания на бъбреците – затова и билковата формула помага в много насоки:

  • Противовъзпалително
  • Успокояващо и лекуващо нервната система
  • Баланс на психиката
  • Лекува храносмилателната, дихателната, пикочо-полова система, опорно двигателната система
  • Лечебно въздействие при проблеми с черен дроб, жлъчка, дерматити и други кожни проблеми
  • Не на последно място: билката блатен тъжник е наречен от народа по този начин, защото „гони тъгата“…

 

СЪСТАВ:

 

Арника (Arnica montana):

Арниката действа благотворно при проблеми с дихателната и опорно-двигателната система – бронхити, бронхопневмонии,възпаления и травми на костите, мускулите, сухожилията и ставите.

Има добро действие при ревматоиден артрит, както и при различни кожни раздразнения.

 

Розмарин (Rosmarinus officinalis):

Розмаринът е една много употребявана от хората билка и подправка, с доказани многобройни ползи за човешкото здраве.

Той подобрява концентрацията и паметта, има отлични противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, действа антигъбично и антисептично.

Розмаринът предпазва от развитието на някои форми на рак.

Има отлично профилактично и лечебно въздействие върху нервната система поради богатото му съдържание на витамини от група В.

 

Лавандула (Lavandula angustifolia):

Лавандулата е ценно медоносно растение. Използва се като билка и подправка.

Има много добро успокояващо действие върху нервната система, затова тя е чудесно средство при безсъние, неврастении, невралгии, шизофрения и сърдечни неврози.

Действа добре и при ревматизъм.

 

Блатен тъжник (Filipendula ulmaria):

Билката има най-високото съдържание на естествени салицилати в сравнение с всички познати ни досега растителни видове.

Съдържа много Vit C, като този и гореспоменатите му качества правят Блатния тъжник мощно естествено противовъзпалително средство при проблеми с опорно-двигателната система. Добрата новина е, че веществата му не дразнят лигавицата на храносмилателната система, което прави билката ценен помощник на хора, страдащи от язви и гастрити, които не могат да приемат аспирин или други нестероидни противовъзпалителни средства.

Билката има и много добър успокояващ ефект върху нервната система.

 

Дилянка (Valeriana officinalis):

Употребява се най-вече подземната част на растението. Действа успокояващо и релаксиращо на нервната система, подобрява съня. Билката действа спазмолитично, като особено ефикасен е ефекта при спазми на стомашно-чревния тракт и жлъчните пътища. Благоприятно е действието и при главоболие и мигрена. Валерианата има научно доказан ефект при преодоляване състоянията на истерични пристъпи, тревожност и кошмарни сънища.

 

Жълт смил (Helichrysum arenarium):

Билката се нарича от народа „ Безсмъртниче“ поради многобройните и лечебни свойства.Тя действа основно жлъчегонно и противовъзпалително, затова намира широко приложение при лечение заболявания на черен дроб и жлъчния мехур. Има ефикасно действие и при заболявания на бъбреците и пикочните пътища, също и диуретични свойства.

 

Хмел (Humulus lupulus):

Хмелът е дългогодишно тревисто растение с пълзящо коренище. Има доказано седативно действие, затова е подходящ за лечение на неврози, безсъние, гастрит, язва, дерматити и други. Проявява антимикробно и антибактериално действие. Противопоказан е да се приема от бременни жени поради възможни нежелани реакции. Хмелът спомага за доброто състояние на кожата и еластичността на съединителната тъкан.

 

Бяла бреза (Betula pendula): 

Дърво, до 20-30 метра, широко разпространено в България и Европа. Използва се от древността за лечение при проблеми с бъбреците и отделителната система, при различни простудни заболявания, ревматизъм, а външно – при рани, възпаления, хронични екземи и други. Използват се листата, пъпките и кората на брезата.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ЕрЕрСупер! 50 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Формула 1 - лого

zdravibezlekarstva@abv.bg

ДАР-ВЕДОНА ЕООД
0897 06 76 70

Кабинет по алтернативна медицина: В Спортен център “Европа”, гр.София

Спортен център Европа (sportcentereurope.bg)

За записване час за консултация и терапия: тел. 0897067670

Количка

Add a product in cart to see here!
0