ДАР-ВЕДОНА ЕООД, гр. София zdravibezlekarstva@abv.bg 0897 06 76 70

AУТЛЕК – ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА, ВКУСЕН БИЛКОВ СИРОП 500 мл

35,00 лв.

Хранителната добавка  “Аутлек” е специално разработена по методиката “ Танцът на Спиралата” за деца и хора,страдащи от Аутизъм, както и за хора с нарушена умствена и физическа концентрация,при свръхреативни хора,при умствена и физическа умора.


Описание

Хранителната добавка  “Аутлек” е специално разработена по методиката “ Танцът на Спиралата” за деца и хора, страдащи от Аутизъм, както и за хора с нарушена умствена и физическа концентрация, при свръхактивни хора ,при умствена и физическа умора. АУТЛЕК балансира емоционалното и ментално състояние, успокоява свръхактивносттаповишава умствената и физическа концентрация и форма, спомага за изграждане на усещането “ТУК  И  СЕГА”.

Хранителната добавка спомага и за създаване на добро настроение и щастие. Дневната доза от Аутлек осигурява необходимите за човек аминокиселини.

„ Аутлек“ помага за детоксикацията на организма и за лечение на редица заболявания на храносмилателната и дихателна система.

 

БИЛКИ:

 

РОЗМАРИН (Rosmarinus officinalis):

Широко употребявана от хората ароматна билка и подправка, с многобройни противовъзпалителни и антиоксидантни качества, действа антисептично и противогъбично, подобрява паметта и умствената концентрация, а също предпазва и от развитието на някои форми на рак. Поради богатото си съдържание на витамини от група В, билката има благотворно влияние върху нервната система  и дейността и-успокоява я и я регенерира.

 

МЕНТА (Мentha piperita):

Ароматна билка с многобройни лечебни качества, позната на човечеството от древността. Основното и етерично масло е ментол, на когото се дължи чудесния и аромат и освежаващите и свойства. Тя стимулира мозъчната дейност и умствената концентрация, подобрява храносмилането, действа противовъзпалително и спазмолитично, има и жлъчегонно действие. Билката има много добро лечебно въздействие при заболявания на дихателната система, при главоболие и епилепсия. Тя успокоява нервната система като същевременно тонизира организма и подобрява настроението.

 

ГРАДИНСКИ ЧАЙ, САЛВИЯ (Salvia officinalis):

Малък вечнозелен храст, широко употребявана билка и подправка. През Средновековието с нея са лекували дори чума. Тя има отлични антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Тя подобрява храносмилането, действа лечебно при язва и гастрит, има кръвоспиращи качества, премахва умората, депресията и други. Действа успокояващо на нервната система и подмладява организма.

 

ШИПКА (Rosa canina):

Шипката е диворастяща (Кучешка) роза, чиито плодове са своеобразен коктейл от витамини и минерали. Особено високо е съдържанието на Vit С, К, Е, Каротин, В1, В2 и РР. Билката се от използва от хилядолетия за лечение и предпазване от редица заболявания. Тя повишава съпротивителните сили на организма, стимулира образуването на червени кръвни телца (Er) и укрепва сърцето и кръвоносните съдове. Използва се при анемии, обща отпадналост, авитаминози, стомашно чревни и очни заболявания, неврастении, белодробни проблеми. Препоръчва се и на диабетно болни, хора с атеросклероза и бъбречни заболявания.

 

ЛИПА (Tilia tomentosa):

Липата е благоуханно по време на цъфтежа си дърво, чиито цветове притежават леко антисептично, противовъзпалително и диуретично действие. Използва се най-често при възпаления на гърлото и дихателната система, възпаление на пикочните пътища, а външно-при кожни обриви и възпаления и при ставни болки. Притежава нежно успокоително действие на нервната система.

 

ДИЛЯНКА, ВАЛЕРИАНА( Valeriana officinalis):

Употребява се най-вече подземната част на растението. Действа успокояващо и релаксиращо на нервната система, подобрява съня. Билката действа спазмолитично, като особено ефикасен е ефекта при спазми на стомашно-чревния тракт и жлъчните пътища. Благоприятно е действието и при главоболие и мигрена. Валерианата има научно доказан ефект при преодоляване състоянията на истерични пристъпи, тревожност и кошмарни сънища.

И още нещо много важно: Не варете чай от Дилянка у дома,ако имате домашен любимец котка.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “AУТЛЕК – ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА, ВКУСЕН БИЛКОВ СИРОП 500 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Формула 1 - лого

zdravibezlekarstva@abv.bg

ДАР-ВЕДОНА ЕООД
0897 06 76 70

Кабинет по алтернативна медицина: В Спортен център “Европа”, гр.София

Спортен център Европа (sportcentereurope.bg)

За записване час за консултация и терапия: тел. 0897067670

Количка

Add a product in cart to see here!
0