ДАР-ВЕДОНА ЕООД, гр. София zdravibezlekarstva@abv.bg 0897 06 76 70

ДЕРМОВИТАЛ ТИНКТУРА 50 мл

27,00 лв.

ДЕРМОВИТАЛ ТИНКТУРА 50 мл е синергична билкова формула, създадена по авторската методика на лечителя Дончо Кръстев  „ Танцът на Спиралата“.


Описание

ДЕРМОВИТАЛ ТИНКТУРА 50 мл е синергична билкова формула, създадена по авторската методика на лечителя Дончо Кръстев  „ Танцът на Спиралата“. Има мощно противовъзпалително, детоксикиращо и имуностимулиращо действие. Спомага за лечението на болести на храносмилателната и пикочо-половата система, укрепва стените на кръвоносните съдове и затова е ефикасна при хемороиди, външни и вътрешни кръвотечения. Хармонизира дейността на жлезите с вътрешна секреция и нервната система, действа много ефикасно при заболявания на кожата – при дерматити, екзема, псориазис и други.

 

Шипка (Rosa canina):

Шипката е диворастяща (Кучешка) роза, чиито плодове са своеобразен коктейл от витамини и минерали. Особено високо е съдържанието на Vit С, К, Е, Каротин, В1, В2 и РР. Билката се от използва от хилядолетия за лечение и предпазване от редица заболявания. Тя повишава съпротивителните сили на организма, стимулира образуването на червени кръвни телца (Er) и укрепва сърцето и кръвоносните съдове. Използва се при анемии, обща отпадналост, авитаминози, стомашно чревни и очни заболявания, неврастении, белодробни проблеми. Препоръчва се и на диабетно болни, хора с атеросклероза и бъбречни заболявания.

 

Бял равнец (Аchillea Millefolium):

Широко разпространена билка у нас, с чудесни противовъзпалителни и кръвоспиращи свойства. Използва се при маточни кръвотечения, кръвотечение от носа, храносмилателната система (кръвотечение, язви, гастрити), кожа, лигавици и други. Действа противовъзпалително, антимикробно и ранозаздравяващо. Повлиява добре и различни заболявания на дихателната система – бронхити, трахеобронхити, ларингити.

 

Черен бъз (Sambucus nigra):

Много известно лечебно растение, познато от стотици години. Плодовете му съдържат голямо количество витамини и минерали, полезни за човешкото здраве. От тях се прави също много вкусен и полезен сироп. Действието на черния бъз е имуностимулиращо и имуномодулиращо, спира растежа на раковите клетки. Действа общоукрепващо и хармонизира дейността на жлезите с вътрешна секреция. Полезен е и при заболявания на дихателната и храносмилателната система, при кожни проблеми, невралгии. Действа силно диуретично и е полезен за отделителната система и при високо кръвно налягане. Спомага и за изчистване на токсини и тежки метали от организма.

 

Полски хвощ (Equisetum arvense):

Многогодишно тревисто спорово растение, растящо из влажни ливади, крайбрежни насипи, из обработваеми места и посеви. Основните свойства на полския хвощ  са диуретични, реминерализиращи и кръвоспиращи. Действа отлично при възпаления, пясък и камъни на бъбреците и пикочния мехур. При хемороидални и маточни кръвотечения. Съдържа голямо количество салицилати, които лесно се резорбират от храносмилателния тракт и играят важна роля в оздравителните процеси при увреждания на епидермиса, лигавиците, съединителната тъкан и за поддържане еластичността на кръвоносните съдове. Има добро действие при белодробна туберкулоза, подагра и ревматизъм.

 

Ревен (Rheum palmatum):

Позната от древността много полезна и вкусна билка и храна. Използват се пъпките, стъблата и корена на Ревена. Подпомага дейността на храносмилателната система, богат е на витамини и минерали, като съответно е и нискокалорична храна. Използва се и за зарастване на рани и различни кожни възпаления, при краста, изгаряния, херпес и конюнктивити.

 

Репей (Аrctium lappa):

Има мощно противовъзпалително действие, действа антибактериално и антивирусно, стимулира обмяната на веществата. Репея регенерира увредените тъкани, действа благотворно върху работата на черния дроб. Има научно доказани противотуморни качества. Действа добре при проблеми с опорно-двигателната система, стимулира растежа на косата и я укрепва. Стимулира кръвообращението на кожата и спомага за бързото зарастване на различни рани, действа противовъзпалително при различни кожни проблеми – акне, лишеи, циреи и други.

 

Червен бряст кора (Ulmus rubra) Cor:

Нарича се още хлъзгав бряст и е широколистно дърво от сем. Брястови. За лечебни цели се използва вътрешната част на кората, плодовете и листата. Действа лечебно при заболявания на дихателните пътища, при раздразнено дебело черво, хемороиди и други стомашно – чревни проблеми. При кожни заболявания и рани по кожата и лигавиците, облекчава сърбежа и болката и увеличава еластичността на тъканите.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ДЕРМОВИТАЛ ТИНКТУРА 50 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Формула 1 - лого

zdravibezlekarstva@abv.bg

ДАР-ВЕДОНА ЕООД
0897 06 76 70

Кабинет по алтернативна медицина: В Спортен център “Европа”, гр.София

Спортен център Европа (sportcentereurope.bg)

За записване час за консултация и терапия: тел. 0897067670

Количка

Add a product in cart to see here!
0