ДАР-ВЕДОНА ЕООД, гр. София zdravibezlekarstva@abv.bg 0897 06 76 70

AНТИБОЛА 50 мл

32,00 лв.

АНТИБОЛА е тинктура от 8 билки,които имат благоприятно влияние върху цялостното общо състояние на човешкия организъм и подобряват имунитета на човека. 


Описание

АНТИБОЛА е тинктура от 8 билки, които имат благоприятно влияние върху цялостното общо състояние на човешкия организъм и подобряват имунитета на човека. 

Билковата формула е разработена по авторската методика на лечителя и медик Дончо Кръстев, чието благотворно влияние върху човешкото здраве е доказано с множество научни методи и средства. 

Билките, от които е съставена тинктурата, са с научно доказани противовирусни, противогъбични, антибактериални и антитуморни качества.

Съчетани в едно по авторската методика на лечителя, те потенцират многократно полезните си за човешкия организъм ефекти и се превръщат в синергичен продукт.

В една, може да се каже, енергийна формула.

Антибола действа в следните направления:

  • Подобрява работата на имунната система
  • Дава сили на организма
  • Противотуморно и антираково
  • Противовирусно
  • Противогъбично
  • Антибактериално
  • Благоприятно повлиява работата на храносмилателната,дихателната, чернодробната функция и работата на другите органи и системи

 

Добавката е подходяща за хора с изтощени жизнени сили, с разстройства дейността на храносмилателната, дихателната,отделителна и други  органи и системи. За хора след химио и лъчетерапия, за хора със слаб имунитет. Тинктурата може да се приема и профилактично, за тонус и добро здраве.

 

Билките, използвани в Антибола, са:

Котешка стъпка, Котешки нокът, Лепка, Червен кантарион, Репей, Мащерка, Глухарче и Цикория.

 

Котешка стъпка (Clinopodium vulgare):

Тя благотворно повлиява работата на имунната система, активира дейността на Т-лимфоцитите, които вземат активно участие в имунния отговор на организма при различни възпалителни и злокачествени процеси. Стимулира регенерацията на увредените тъкани, благотворно повлиява работата на пикочо-половата и кръвоносната система. Помага при различни кожни заболявания като екзема, пърхот, себорея и други. Полезна е и за диабетици, регулира артериалното кръвно налягане.

 

Котешки нокът (Uncaria tomentosa):

Koтешкия нокът е дървовидна лиана, вирееща в джунглите на Централна и Южна Америка. Лечебните му действия са познати от преди хилядолетия на местното население. Използвали са го при различни рани, астма, възпаления на пикочо-половата система, ревматични проблеми, както и особено ефикасно средство при различни възпаления и тумори.

Котешкия нокът има благоприятно въздействие върху работата на имунната система и регулира дейността на Централната Нервна Система ( ЦНС). Притежава и мощно антивирусно и антибактериално действие.

 

Лепка (Galium aparine):

Лепката (Еньовче) има много добро изчистващо токсините действие. Използва се при възпаления на дихателната и пикочо-половата система. Има много добър противовъзпалителен и имуностимулиращ ефект, стимулира и работата на лимфната система. Подобрява състоянието на кожата псориазис, екзема и други кожни проблеми.

 

Червен кантарион (Centaurium Erythrea):

Червения кантарион има апетитовъзбуждащо действие и подобрява работата на храносмилателната система. Действа благотворно при различни стомашно-чревни проблеми,проблеми на черния дроб и жлъчката, като също стимулира производството на храносмилателни ензими. Има мощни антиоксидантни и детоксикиращи свойства. В древността са му приписвали качества на панацея. Червения кантарион спомага за по-бързото зарастване на рани и при различни урологични проблеми.

 

Репей (Аrctium lappa):

Има мощно противовъзпалително действие, действа антибактериално и антивирусно, стимулира обмяната на веществата. Репеят регенерира увредените тъкани, действа благотворно върху работата на черния дроб. Има научно доказани противотуморни качества. Действа добре при проблеми с опорно двигателната система, стимулира растежа на косата и я укрепва.

 

Мащерка (Thymus vulgaris):

Мащерката е медоносно растение, широко употребявано у нас като билка и подправка.

Тя се използва от народната медицина много отдавна, за лечение на различни дихателни и храносмилателни проблеми, като противовъзпалително и болкоуспокояващо средство.

Има научно доказано антитуморно действие.

Дества противовирусно, антибактериално и противогъбично.

Успешно се използва при различни кожни инфекции и рани.

 

Глухарче (Taraxacum officinale):

Глухарчето е използвано от древността до наши дни като храна и билка.

То има благотворно въздействие върху редица здравословни проблеми, като:

  • възпаления на очите
  • възпаления на бъбреците, черен дроб и жлъчен мехур
  • гастрит
  • ревматизъм
  • действа общо укрепващо, тонизиращо и стимулира имунната система
  • укрепва костите и зъбите
  • стимулира зарастването на рани
  • при анемия
  • хемороиди
  • при атеросклероза
  • гастрит и колит

Цикория (Cichorium intybus):

Тя се използва успешно от древността до наши дни при проблеми с храносмилателната система, черен дроб и жлъчния мехур. Богата е на витамини и минерали, действа стимулиращо на апетита, успокоява нервната система. Съдържа ИНУЛИН, който понижава нивата на кръвната захар и холестерол в кръвта, а също и е вещество с детоксикиращи и предпазващи от рак свойства.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “AНТИБОЛА 50 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Формула 1 - лого

zdravibezlekarstva@abv.bg

ДАР-ВЕДОНА ЕООД
0897 06 76 70

Кабинет по алтернативна медицина: В Спортен център “Европа”, гр.София

Спортен център Европа (sportcentereurope.bg)

За записване час за консултация и терапия: тел. 0897067670

Количка

Add a product in cart to see here!
0