ДАР-ВЕДОНА ЕООД, гр. София zdravibezlekarstva@abv.bg 0897 06 76 70

Холистично лечение

Холистичната диагностика, консултациите и лечението се извършват по авторската методика на лечителя Дончо Кръстев “Танцът на Спиралата “. Самата методика е създадена в медитация от холистичния лечител през 2010 година, който оттогава до наши дни я развива и усъвършенства. Тя е компилация и надграждане на много системи от Източната и Западна мъдрост, методики за лечение, самолечение и осъзнаване на всички нива. Спомага на човек да постигне радост и осъзнатост, хармония със себе си и околните, крепко здраве, а на един по-висок етап от усвояване на методиката-да помага и на другите хора и същества по-ефективно и осъзнато.

Чрез методиката по ефективен и задълбочен начин могат да се намерят отговорите на много въпроси от човешкото битие – здраве, работа, бизнес, семейство, любов, училище и др; Откриват се и причините за конкретните проблеми, както и тяхното ефикасно разрешаване. А профилактично – човек получава правилните насоки за действие и се предпазва от ненужни и вредни за него действия.При практикуване на методиката или с помощта на лечителя могат да се изчистят различни негативни въздействия върху човек, дома или семейството му. “Танцът на Спиралата” използва принципите от “И Дзин”. “Книгата на Промените”- една от най-древните системи за познание и прогностика, познати на човечеството. Но тук нещата са актуализирани спрямо Новото време и енергия от автора Дончо Кръстев, което дава следните предимства:

  • Откриване точната причина за даденото заболяване или проблем;
  • Работи се на всички нива: Дух, Душа и Тяло;
  • Проблемите се изчистват на финно енергийно ниво, защото ако пречистването и лечението е само на физическо ниво, то проблема/заболяването си остават и се проявяват отново;
  • Диагностиката, консултациите и лечението не са инвазивни, даже често са забавни и весели 🙂 
  • Методиката “Танцът на Спиралата” е с научно доказана теоретична и практическа концепция и от създаването си до сега е помогнала на хиляди души в страната и чужбина, в здравен и социален план.

Диагностиката и консултациите се извършват на място в Здравен център Дар след запазване на час на тел. 0897067670.

Онлайн: Viber на посочения номер. Цената на услугата е 60 лева,която се заплаща предварително на посочената по-долу сметка:

СНЦ ” ЙОГА НА БЕЗКРАЯ – ТАНЦЪТ НА СПИРАЛАТА “

BG27UNCR70001523497880

Основание: услуга

Мануална терапия

Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно – двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит, артрит, артроза, изкълчване, навехване на ставите и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навехвания. Лечението се извършва от холистичния лечител и медик Дончо Кръстев,с над 25 годишен стаж в алтернативната и конвенционална медицина.

Същност на процедурата: След предварителен лечебен масаж на болното място следва наместване на навехнатата (луксирана/сублуксирана става);

Чрез стимулиране естествената енергетика на организма с акупресура, ефекта е по-бърз и дълготраен;

Работата включва всички стави ( по гр.стълб,крайници и др.),но при самата процедура се работи с основния за момента проблем.

Според проблема се изършват от 1 до 10 процедури.

Какви са ползите? – Наместват се в здравословно естествено положение ставите и прешлените. Коригира се стойката,което спомага за правилното функциониране на вътрешните органи. Премахва се болката, излекуват се различни остри или хронифицирани състояния. Засилва се енергетиката на организма. Лекуват се почти всички проблеми на опорно двигателната и периферна нервна система.

Предимството на тази терапия пред други методи и конвенционални терапии е, че здравословния ефект се постига бързо и е дълготраен. Избягва се лечението с лекарства, инжекции, физиотерапия, магнитотерапия, операции и др., които по принцип биват назначавани от специалистите по конвенционална медицина. Изброените терапии много често са слабо ефикасни, с краткотраен ефект, а понякога са дори опасни за здравето и живота на човека.

Времетраене на една процедура: 20 – 40 минути.

Ако проблема е по-сериозен: 60 минути.

Цена: 60 лева.

Акупресура

Билколечение

Лечебни упражнения

Биоинформационно лечение и консултация

Лечение с вода, активирана чрез авторската методика на лечителя Дончо Кръстев

Формула 1 - лого

zdravibezlekarstva@abv.bg

ДАР-ВЕДОНА ЕООД
0897 06 76 70

Кабинет по алтернативна медицина: В Спортен център “Европа”, гр.София

Спортен център Европа (sportcentereurope.bg)

За записване час за консултация и терапия: тел. 0897067670

Количка

Add a product in cart to see here!
0