ДАР-ВЕДОНА ЕООД, гр. София zdravibezlekarstva@abv.bg 0897 06 76 70
Awesome Image

Мануална терапия (чекръкчийство, хиропрактика)


Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно – двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит, артрит, артроза, изкълчване, навехване на ставите и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навехвания. Лечението се извършва от холистичния лечител и медик Дончо Кръстев,с над 25 годишен стаж в алтернативната и конвенционална медицина.

Същност на процедурата: След предварителен лечебен масаж на болното място следва наместване на навехнатата (луксирана/сублуксирана става); Чрез стимулиране естествената енергетика на организма с акупресура, ефекта е по-бърз и дълготраен; Работата включва всички стави ( по гр.стълб,крайници и др.),но при самата процедура се работи с основния за момента проблем. Според проблема се изършват от 1 до 10 процедури.

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Диагностиката и консултациите се извършват на място след запазване на час на:
тел. 0897067670.
Онлайн: Viber на посочения номер.

Наместват се в здравословно естествено положение ставите и прешлените. Коригира се стойката, което помага за правилното функциониране на вътрешните органи. Премахва се болката, лекуват се различни остри или хронифицирани състояния.

Предимството на тази терапия пред други методи и конвенционални терапии е,че здравословния ефект се постига бързо и е дълготраен. Избягва се лечението с лекарства, инжекции, физиотерапия, магнитотерапия, операции и други, които по принцип биват назначавани от специалистите по конвенционална медицина. Изброените терапии много често са слабо ефикасни, с краткотраен ефект, а понякога са дори опасни за здравето и живота на човека.

Времетраене на една процедура: 20 – 40 минути. Ако проблемът е по-сериозен: 60 минути.

 

Лекуват се почти всички проблеми на опорно двигателната и периферна нервна система. Засилва се енергетиката на организма.



Цената на услугата е 60 лева, която се заплаща предварително на посочената по-долу сметка:

“ДАР-ВЕДОНА” ЕООД

BG70 UNCR 7000 1525 4558 27

Основанието за превод: УСЛУГА

Формула 1 - лого

zdravibezlekarstva@abv.bg

ДАР-ВЕДОНА ЕООД
0897 06 76 70

Кабинет по алтернативна медицина: В Спортен център “Европа”, гр.София

Спортен център Европа (sportcentereurope.bg)

За записване час за консултация и терапия: тел. 0897067670

Количка

Add a product in cart to see here!
0