ДАР-ВЕДОНА ЕООД, гр. София zdravibezlekarstva@abv.bg 0897 06 76 70
Awesome Image

Холистична диагностика и лечение

Холистичната диагностика и лечение се извършват по авторската ми методика за здраве, дълголетие, себепознание и познание за Света „Танцът на Спиралата“.Тя синтезира и надгражда Източна и Западната мъдрост. Спомага на човек да постигне радост и осъзнатост, крепко здраве, а на един по-висок етап на усвояване на методиката – да помага и на другите хора и същества по-ефектно и осъзнато.

Самата методика използва принципите от „ И Дзин“,“ Книгата на Промените“- една от най-древните системи за познание и прогностика,позната на човечеството.Но тук нещата са актуализирани спрямо Новото време и енергия от автора Дончо Кръстев,който през 2010 година получава методиката си в медитация,като откровение и оттогава до наши дни я развива и усъвършенства.

Същността на Холистичната диагностика и лечение е,че човек може да открие истинската причина на проблемите си и начина как да ги разреши; Да намери отговор на интересуващите го въпроси във всички сфери на човешкото Битие – здраве,любов,семейство,училище и т.н. Прави се по желание и биоинформационна диагностика и лечение от лечителя Дончо Кръстев, на по-финните нива и енергийна система на човека.

Лечението може да се извърши и чрез структурирана от лечителя изворна или минерална вода по принципите, описани в методиката „Танцът на Спиралата“.

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Диагностиката и консултациите се извършват на място след запазване на час на:
тел. 0897067670.
Онлайн: Viber на посочения номер.

Постигане на крепко здраве, радост, хармония със себе си и околните; Осъзнатост и духовно развитие. Изчистване на различни негативни енергийни въздействия върху човека и семейството му.

Подходяща е за за хора от всички възрасти. При малки деца диагностиката се прави чрез техните родители.

Основното предимство е откриване точната причина за дадено заболяване или проблем, както и най-подходящото лечение и/или начините за справяне със съответния проблем; Работи се на всички нива – дух, душа и тяло. Проблемите се изчистват на фино енергийно ниво, защото ако пречистването и лечението е само на физическо ниво, то проблема/заболяването си остават и се проявяват отново.

Другото предимство е, че диагностиката и лечението не са инвазивни, понякога дори се случват по забавен начин.

Холистичната диагностика обхваща всички сфери на човешкото битие, както и въздейства ефикасно върху всички видове заболявания.

Основния момент при този вид помощ е, че ако човека, който търси помощ, върви срещу Божествения ред, върви срещу себе си, то информацията и помощта, която търси, няма да е ефикасна. Същото се отнася и до кармичните проблеми-лечителя може да ги посочи на пациента, а това как ще се справи с тях, е съответна отговорност на дадения човек.

Времетраенето на услугата е 30-60 минути. Лечението и диагностиката могат да се повторят при необходимост още 2,3 или 4 пъти.




Уникална е с това,че се прави по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев, която е с доказана теоретична и практическа концепция. От създаването и до сега е помогнала на хиляди души, в страната и чужбина, в здравен и социален план. Ефекта е бърз и дълготраен, носи радост, здраве и хармония.

Цената на услугата е 70 лева, която се заплаща предварително на посочената по-долу сметка:

“ДАР-ВЕДОНА” ЕООД

BG70 UNCR 7000 1525 4558 27

Основанието за превод: УСЛУГА

Формула 1 - лого

zdravibezlekarstva@abv.bg

ДАР-ВЕДОНА ЕООД
0897 06 76 70

Кабинет по алтернативна медицина: В Спортен център “Европа”, гр.София

Спортен център Европа (sportcentereurope.bg)

За записване час за консултация и терапия: тел. 0897067670

Количка

Add a product in cart to see here!
0