ДАР-ВЕДОНА ЕООД, гр. София zdravibezlekarstva@abv.bg 0897 06 76 70
Awesome Image

Обучение в „Танцът на Спиралата – Йога на Безкрая“



Каква е същността на услугата?


Обучение в авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев. Включва теоретична подготовка и запознаване на обучаващите се с основните Космически принципи – Единството, двете основни енергии във Вселената Ин и Ян, работа с тях; Правилно коремно дишане, ментални и емоционални настройки след изчистване на старите пречещи модели и догми; Практическа работа, помагаща на учениците да се превърнат в творци на своя ден, в лечители и учители на себе си и околните чрез горепосочените обучения,като се включват и авторски мантри, медитации и упражнения, спомагащи за процеса. Обучаваните по новата „Книга на Промените“-„Танцът на Спиралата“ могат да открият отговор на всеки свой въпрос, във всички сфери на човешкото и Космическо битие,както това да е и полезно за тях и техните близки и приятели.


Какви са ползите от нея?


Крепко здраве и дълголетие. Изчистване на здравословни проблеми на всички нива – телесно, емоционално и ментално и създаване на нови по-полезни здравословни модели на живот; Постигане по-високо ниво на осъзнатост и усещане за Единство с всички същества по Света; Хармоничен живот Възможност да сме по-полезни на себе си и околните Добиване на сила и и увереност Отключване на някои биоинформационни способности (повишена сензорика).


За кого е подходяща?


Методиката е полезна за всички хора, но обучение е препоръчително да се започне след 6 годишна възраст.


Какво е нейното предимство спрямо други конвенционални варианти?


Макар, че използва знания и практики от Източната и Западна мъдрост и традиции, методиката „Танцът на Спиралата – Йога на Безкрая“ ги надгражда и развива. Ето защо тя не ги конкурира, а спомага практикуващите различни системи на здраве и познание (йога, паневритмия, рейки, бойни изкуства и др.) да обогатят и надградят знанията и уменията си чрез нея. Тя е приложима и полезна във всички сфери на човешкото Битие и спомага на човек да се превърне в осъзната и хармонична личност. Ако членовете на семейството я използват, то те ще са щастливи и това семейство ще е радостно и сплотено. Ако се практикува в работните колективи, то ефекта ще е същия и работните резултати ще са по-високи. Ако се използва в училищата, спорта или в която да е сфера, то резултатите ще са също толкова ефективни и хармонични.


Какви състояния/проблеми диагностицира/третира?


Чрез методиката могат да се разрешат почти всички проблеми и въпроси. Основния въпрос обаче е доколко самия човек е готов да си помогне и да се промени! Освен това когато проблема е кармичен, се изисква осъзната работа и осъзнатост от самия човек, на когото се помага. Иначе направленията, в които методиката помага, са цялостни и във всички сфери на нашето битие: крепко здраве хармонични отношения отключване и развиване на някои биоинформационни способности себепознание, осъзнатост и постигане на Единство личностна трансформация.


Какво е времетраенето на услугата?


Обучението се извършва за сега на 2 нива – Начинаещи и Напреднали, по 8 астрономически часа на всеки курс.
Предлага се и индивидуално обучение в същия времеви диапазон.


С какво е уникална?


Уникалността на методиката идва от нейната всеобхватност и 99% ефективност на всички нива! Приложима е във всички сфери на човешкото битие, в спорт, изкуство, музика, учение, бизнес и т.н. Спомага за развитие и усъвършенстване на другите системи за здраве и познание. Може да се практикува навсякъде и във всички ситуации, даже и само на ментално ниво при едно добро усвояване. Базирана е на доказани от древността до наши дни практики и системи за здраве и усъвършенстване, които са усъвършенствани в медитация от лечителя Дончо Кръстев.
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Цена:



За групови обучения:
Начинаещи - 1во ниво - 140 лв
Напреднали - 2ро ниво – 240 лева.

За индивидуално обучение:
1во ниво - 240 лева
2ро ниво - 370 лева

Сертификат за методология "Танцът на спиралата"

Сертификат за методика "Танцът на спиралата"

zdravibezlekarstva@abv.bg

ДАР-ВЕДОНА ЕООД
0897 06 76 70

Кабинет по алтернативна медицина: В Спортен център “Европа”, гр.София

Спортен център Европа (sportcentereurope.bg)

За записване час за консултация и терапия: тел. 0897067670

Количка

Add a product in cart to see here!
0